Voor bestellingen en vragen kunt u ons bereiken op: 0315 - 324512
U bent hier: Home  »  Assortiment  »  Assortiment

Assortiment Bakkerij Ten Have

Hieronder vindt u een greep van ons assortiment. Voor het gehele assortiment kom een kijkje nemen in onze winkel markt 11 silvolde

Speltbrood

Spelt is een oergraan (2500 voor Christus), in dit graan zitten belangrijke voedingstoffen. Dit is anders dan in Tarwe. Dit product is gemaakt in eigen streek, direct van het land. Spelt wordt verbouwd door graanteler Jan Steverink. Graanteler Jan Steverink heeft zijn akker liggen in de Silvoldse Slaege in de Kroezenhoek. Lees meer over speltbrood
Klik op onderstaande foto's voor greep uit ons assortiment.
Chocolade Chocolade Chocolade Chocolade Chocolade Chocolade


Brood

Ons brood wordt dagelijks ambachtelijk bereid en gebakken. Iedere dag streven wij weer voor u zo vers mogelijk, van de beste grondstoffen, de allerbeste producten te bereiden. Naast kwaliteit en assortiment zijn bij Bakkerij ten Have ook flexibiliteit en service belangrijk en besteden wij ook veel aandacht aan het uiterlijk van onze producten. Verder bakken wij op verzoek speciale broden naar wens, b.v. zoutarme broden, gluten arm broden, koolhydraten arm broden, spelt broden met aparte decoratie of andere vorm.

Tarwe Wit Melk Tarvo mout Tarvo volkoren
Tarwe vloer Wit vloer Melk vloer Tarvo mout vloer Vitason
Vitason pompoen Waldkorn Notenbrood Grof tarwe Grof – zonnepit
Zeebonk Mais Meergranen Oud hollandsvloer Keuvel
Spelt (desem) Zuiderlicht Roggestoet    

Broodjes / bolletjes
Krentenbrood Rozijnenbrood Krentenwegge Diverse harde broodjes Diverse croissants
Witte bolletjes Witte puntjes Bruine bolletjes Notenbroodjes Meergranenbroodjes
Maisbroodjes Mueslibroodjes Rozijnenbollen Krentenbollen Minibroodjes
 

Banket

In onze vitrines vindt u een ruime keus. Wordt het een progres gebakje (onze specialiteit), een bananensoes, kwark/bavaroise gebakje, moorkop of slagroomsoes? Wilt u aardbeien, mokka, vruchten, progres, chipolata, slagroom, bruidstaart? Wij maken voor elk feest de juiste traktatie. Ons assortiment is groot, we zien u graag in onze winkel, dan kunnen onze medewerkers u adviseren in de ruime keuze.
Klik op onderstaande foto's voor greep uit ons assortiment.
Banket Banket Banket Banket Banket Banket Banket

Taarten

Bij een bijzondere dag hoort een bijzondere taart. Voor iedere feestelijke gelegenheid is er een passende taart. Of iemand nu jarig is, gaat trouwen of een nieuwe baan krijgt: een prachtige verse taart zorgt ervoor dat het echt een feestelijke dag wordt.
Klik op onderstaande foto's voor greep uit ons assortiment.
Taarten Taarten Taarten Taarten Taarten Taarten Taarten
Taarten Taarten Taarten


Foto- en logo taarten

Een van de specialiteiten van onze bakkerij is het maken van een foto-logotaarten en gebak. Hiermee kunnen wij unieke taarten creëren. Heel erg leuk voor verjaardagen, bronzen of zilveren bruidsparen, jubilea, geboorte, enz. Heeft uw bedrijf iets te vieren, bijvoorbeeld een opening van een nieuw pand of een lancering van een nieuw product, vier dat dan met een taart met daarop een foto of logo van uw bedrijf. Speciaal voor bedrijven kunnen wij bedrijfslogo's aanbrengen op taarten. Misschien wilt uw zakenrelaties of personeel wel eens met wat anders verrassen? Dan is de foto-logotaart een goed origineel alternatief.
Klik op onderstaande foto's voor greep uit ons assortiment.
Foto op taart Foto op taart Foto op taart Foto op taart Foto op taart Foto op taart Taarten


Chocolade

Wij verkopen in onze winkel diverse maten en smaken bonbons. Uiteraard maken wij voor Pasen, Sinterklaas en Kerst handgemaakte chocolade, dit wordt tevens voorzien van een mooie verpakkingsmateriaal, waardoor het een leuk geschenk wordt.
Klik op onderstaande foto's voor greep uit ons assortiment.
Chocolade Chocolade Chocolade Chocolade Chocolade Chocolade Chocolade
Copyright Bakkerij Ten Have in Silvolde 2015 - 2024 | Disclaimer
KvK: 09081371